Instagram @ellen_jellen

Instagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellen

V 45 mål & annat

EverydayLife, Mina mål


Godmorgon hörni! Denna vecka har jag nog redan hunnit kompensera för precis all utebliven sömn förra veckan, jag bara sover och sover och sover. Riktigt skönt dock så jag ska absolut inte klaga! Det är i princip skola varje eftermiddag denna vecka så det är fullfart, eventuellt all tyska grammatik som gör mig helt slut haha. I måndags var jag i alla fall hemma på mysig middag hos Jossan och matilda och igår kom Vilma hem till mig för lite tacos! En riktigt bra vecka än så länge!

Ang förra veckans mål så lyckades jag med meditationen och att äta mer vegetariskt. De andra målen hamnade lite efter... Men ny vecka och nya möjligheter så här kommer en ny lista!

Yoga varje dag - som sagt behöver jag komma tillbaka in i rutinerna och det är ju faktiskt redan onsdag idag så ett kort yoga-pass varje dag kan jag nog få in!

Få koll på tiden jag lägger på plugg - typ sätta på tidtagaruret när jag pluggar så att jag ser hur mycket/(lite) jag gör så att jag har ett hum om hur jag ligger till.

Fortsätta med träning och bra kost - Tycker jag har lyckats ganska så bra på den biten så nu vill jag hålla i det!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229