Instagram @ellen_jellen

Instagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellen

Sthlm

EverydayLife


Alltså wow hörni, jag har ju lätt haft bästa dagen på LÄNGE alltså. I morse gick tåget mot sthlm redan 06:20 och väl i storstaden mötte jag upp mina älsklingar: Astra och Greta. Vi hade verkligen såååå mycket att ta igen alltså, Astra har ju dessutom nyligen kommit hem från ett halvår i Costa Rica så ni förstår ju. Vid 10 blev det drömig brunch på diplomat och presentation av lite hudvårdsprodukter från Sunday Riley som vi alla fick med oss hem. Ska bli spännande att testa men mer om det i ett annat inlägg.
Efter brunchen lämnade vi Greta eftersom hon skulle jobba. Jag och Astra, som tydligen fortfarande var hungriga, åkte för att äta sushi. SJÄLVKLART åt vi på ”esa sushi stockholm” vilka har den ABSOLUT godaste sushin som jag någonsin har smakat i hela mitt liv. Alltså gillar ni sushi och är i stockholm någon gång: ÄT DÄR!

När våra magar var välfyllda var det dags för lite kultur, jag och astra drog oss mot moderna museet!


Och alltså helt ärligt så var upplevde jag idag två av de roligaste museum besöken som jag någonsin upplevt i hela mitt liv. Alltså jag SKREK av skratt i flera timmar. Det enda vi gjorde var att gå runt och skratta åt allt knasigt som kallas ”konst” på det moderna museet och sen gjorde vi liknande på national museet. Helt fantastiskt var det, länge sedan jag skrattade så mycket vilket var väldigt befriande.

Nu sitter jag på tåget påväg hem till linkan igen. Lite segt är det, jag glömde mina hörlurar och jag är så trött. Gick liksom upp 05 i morse... Men ja, en riktigt rolig dag har jag haft ❤️

  • EverydayLife

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så mysigt och gott😍
nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229