Instagram @ellen_jellen

Instagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellen

Rutiner

EverydayLife, Träning & Hälsa

Godmorgon hörni! Som sagt, under den här helgen kommer allt att få handla om ”rutiner”. Ett ganska så negativt laddat ord, ”flexibilitet” och ”spontanitet” är såååå mycket mer attraktivt att sträva efter men JAG vet att JAG behöver ”rutiner”. Jag är redan väldigt spontan och väldigt flexibel, mer av det och den ena vågskålen rasar i backen och skjuter den andra flera meter upp i luften, nej nej, ”rutiner” behövs för att skapa en någorlunda balans i mitt liv. Så, här har jag i alla fall fastslagit min nya morgonrutin, testade den idag och den kändes bra så nu kör vi på den! Kommer behöva göra den i minst 45 dagar innan den ”fäster sig”, jag har räknat med att det eventuellt kan kännas lite motigt och att jag kanske vill hoppa över ett av stegen någon morgon men som sagt; 45 dagar av uthållighet och sen går det per automatik!
Så, innan frukost tar jag mina tillskott. Det är bland annat kollagen i drick-form (bra för huden och lederna). Sen är det ”tränings-pepp” i drick-form det med, fullt med tillskott och koffein som gör en riktigt pigg och taggad - kan behövas på morgonen... Sen tar jag tillskott i form av D-vitamin, magnesium, aswagandha (som hjälper mot ångest), tillskott för hår, hud och naglar m.m.

Efter det blir det frukost. Idag gjorde jag en protein-Shake med mjölk, banan, ägg och proteinpulver! OBS! Behöver dock inte vara samma frukost varje dag, absolut inte, då spyr jag.

Efter frukost är det 10 min meditation som gäller! Har världens bästa app ”Calm” (rekommenderar starkt) och där finns 10 min vägledda meditationer specifikt för varje dag; ”daily calm”.


Det var väl morgonrutiner då! Kaffe kommer ju såklart in också, den koppen kan drickas efter frukost eller efter meditation, spelar inte någon större roll!Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Så bra skrivet och tack för tipsen❤️
nouw.com/byalma
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Har också testat meditation,men behöver absolut bli bättre på det. Fint inlägg<3
nouw.com/juliavnmelin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229