Instagram @ellen_jellen

Instagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellen

Lördagen

EverydayLife

Hello babes! Idag är man SJUKT seg, mår väl lite som man förtjänar antar jag. Gårdagen var händelserik i alla fall! Tänkte dra en lite re-cap!

Såå, först gick jag pridetåget här i Linköping med affärsjuridiska föreningen och ekonomernas förening ”Elin”. Var faktiskt första gången jag någonsin gått Pride-tåg så var väl lite av en upplevelse!

Efter det gick jag hem och gjorde mig i ordning för sittning. Temat var sensation white och såg till att bleka tänderna innan så att även dem skulle kunna smälta in, hehe.

Sen var det dags för vääärldens roligaste sittning, alltså verkligen så kul! Det var affärsjurister från alla årskurser och det var så kul att vi ettor fick en chans att vara med, god mat också!


Kvällen fortsatte sen med mellanfest och fest-fest. Hade sjukt kul men gick hem ganska så tidigt för jag började känna mig lite fööör full, haha...  • EverydayLife

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229