Instagram @ellen_jellen

Instagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellen

Julsittning

EverydayLife

Men hej hörni! Sista helgen i Sverige lider mot sitt slut och jag sitter här på flygbussen, tillsammans med Jesper, påväg upp till Arlanda.

I fredags var det i alla fall julsittning för hela folket, (eller a, i alla fall studerande på programmet...), och det var riktigt skoj! Åt vegetariskt julbord, sjöng luciatåg med alla i styrelsen för AJF och mådde gött helt enkelt. Denna termin har gått galet fort, alltså riktigt galet fort. Nu avslutat jag den iof två veckor i förväg i och med att jag följer med Jesper till Australien men ändå! Har med mig plugg så skall se till att vara tillräckligt disciplinerad för att kunna ligga i fas med klasskamraterna. Jag känner i alla fall att det är värt att missa lite i skolan för att få uppleva Australien, HUR länge som jag har velat åka dit. En dröm som går i uppfyllelse faktiskt och dessutom så kommer jag att få gå caddie på Europatouren- hur coolt?!


  • EverydayLife

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så mysigt😍
nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229