Instagram @ellen_jellen

Instagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellen

Jag fyller år!

EverydayLife


Nejmen hallå! Det var ett tag sedan, som vanligt. Hur kan tiden gå så långsamt samtidigt som dagarna bara rinner ur mina händer? Det är något som jag länge funderat på... Idag är det i alla fall den 17 oktober och JAG FYLLER ÅR!!! Den ni! Jag älskar att fylla år, alltså verkligen älskar, älskar. Uppmärksamheten, det lilla extra, den goda maten, presenterna; ja ni hör, vad finns det att INTE älska egentligen? Det som dock är lite segt med denna födelsedag är att det är dagen innan min första tyska-tenta. Yes, läser ju affärsjuridik med TYSK inriktning, såhär dagen innan tentan känner jag mest att ”varför kunde jag inte bara nöjt mig med vanlig affärsjuridik - det är väl tillräckligt svårt som det är?!”. Oh well. Jag hoppas att det kommer kännas bättre efter i morgon.
Bilderna är från förra helgen när det var dags för diplomering. Är ju med i programmet förening så hjälpte till under dagen etc. Det var de som klarat alla 5 långa åren på programmet som fick sitt diplom och firades; jag kände mest ”undra om jag någonsin kommer att stå där”. Inte för att vara negativ nu men det känns som en hel livstid bort. Oh well, en tenta i taget.

Dagens planer blir i alla fall att nöta, nöta, nöta och nöta tyskan. Kanske gå till gymmet en sväng och sen äta en god födelsedagsmiddag ikväll - perfekt!


  • EverydayLife

Gillar

Kommentarer

Aaron
Aaron,
My birthday wish then to you is some German-free hours/days to come, haha. Seriously though Happy Birthday dear Ellen! God you look so good in the blue dress honey, pussar <3
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Grattis i efterskott fina! kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229