Instagram @ellen_jellen

Instagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellen

Gårdagen i storstaden!

EverydayLife

Nejmen hej hörni! Tänkte berätta lite om igår, var ju som sagt i Stockholm hela dagen. Först så följde jag med en tidigare elev på programmet under en arbetsdag, hon jobbar med M&A försäkringar på en firma som heter ”JLT”. Det var jättekul att få gå med som en ”skugga” och få chansen att uppleva hur livet som affärsjurist kan se ut. Det mejlades ständigt och på arbetsplatsen var det högt tempo men också, vad jag upplevde, en väldigt positiv stämning. Jag tror att något liknande jobb skulle kunna passa mig utmärkt i framtiden, hög puls, viktiga dealer och att förmedla kontakt mellan många olika parter.

Jag och alumnen, Tanja, lunchade även tillsammans på en ganska så nyöppnad restaurang i Stockholm ”Tako”. Det var asiatisk mat och HIMMEl vad gott det var. Var verkligen bland det godare som jag ätit så om ni är i Stockholm och är sugna på ett restaurang-besök så kan jag varmt rekommendera Tako på Birger Jarlsgatan 6.

Vid 15 var jag klar med min ”jobb-skuggning”, planen var att jag skulle möta upp Greta och hennes kompis Lina direkt efter. Dock stängde kaféet som Lina och Greta var på och istället bestämde vi oss för att mötas inne i stan, jag hann alltså gå in i några butiker medans... Jag skulle ju som sagt HÅLLA I PENGARNA men väl inne på Zara var det frågan om passionerad kärlek vid första ögonkastet; jag har alltid velat ha en röd kappa. Ja, vad ska jag säga, det blev att spontan-köpa en jacka 🤷🏼‍♀️

Tillslut kunde i alla fall jag, Greta och Lina sätta oss ner på ett fik och snacka en heeel del. Gott fika, gott snack och framförallt gott sällskap; kan det bli mycket bättre?


Det var min dag i Stockholm det! Tyckte ni att jag gjorde rätt som köpte jackan? Hihi.


  • EverydayLife

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Åhh va spännande!! Låter som en bra dag!
nouw.com/matildardn
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så härligt och vilken underbar kappa! <3
nouw.com/juliavnmelin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229