Instagram @ellen_jellen

Instagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellen

Fort det går?!

EverydayLife


Torsdag kväll, den första skolveckan är i princip redan avklarad - ett seminarium i morgon bitti bara sen kan jag sätta checka på det. Tiden går verkligen så fort nu när skolan dragit igång, när jag slipper jobba hehe. Med risk för att låta tjatig; it feels so god to be back! Jag är helt övertygad om att detta läsår kommer att bli helt magisk, det känns verkligen som det. Kvällarna börjar att mörkna allt mer, hösten närmar sig och det gör mig så exalterad, så förväntansfull. ”Förväntansfull” kanske är fel begrepp ändå för jag vet inte riktigt vad jag väntar på, jag lever verkligen det livet jag vill leva här och nu; den enda förväntan jag har på framtiden är att få fortsätta göra det. Jag kan inte minnas senaste gången jag kände så men nu gör jag det i alla fall och det känns magiskt. Så glad, så tacksam. Jag tror det är viktigt. Att stanna upp och erkänna för sig själv att man har det riktigt bra, utan att det behöver ha hänt något speciellt egentligen, kunna känna tacksamhet inför den vanliga vardagen. Jag älskar mig vardag just nu, verkligen älskar. Idag, torsdag, har i alla fall vart en ganska så produktiv dag. Gymmade efter frukost och körde ett ganska så ordentligt pass med mkt fokus på rumpan. Efter det cyklade jag till campus för två timmars föreläsning, satt kvar ett tag efter med några klasskompisar och förberedde inför seminariet i morgon, när jag kom hem igen så städade jag, lagade lite mat och chillade. Jesper kom hem vi åt, kollade på tv, jag beställde ett par nya gymskor och sen körde jag ett yogapass. Nu blir det läggdags för i morgon blir det tidigt!


  • EverydayLife

Gillar

Kommentarer

Aaron
Aaron,
I think the summer went by really fast this year, and before we know it, it's gonna be Christmas and then 2020, that's crazy fast. That's a good attitude you have Elllen, no need to wait until the future to enjoy the time now. By the way though, what are some of your future plans/dreams that you're working toward?
Travelheart
Travelheart,
Väldigt fin blogg 👍❤
nouw.com/travelheart
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229