Instagram @ellen_jellen

Instagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellen

Försöker leva mitt liv bara

EverydayLife


Hej hörni, hur går det för er där ute? Allt är ju helt kaos nu om man säger så, orkar inte ens kolla nyheterna längre för det enda som går att läsa om är covid-19 och det är helt utom allas kontroll ändå. Finns inget att göra direkt. Liu gick ut idag med info om att all undervisning nu kommer att ske på distans, så de kommande veckorna lär bli intressanta. Personligen tycker jag att man lär sig bättre på fysiska föreläsningar men nu är det som det är helt enkelt. Annars försöker jag bara leva mitt liv som vanligt. Hade en riktigt mysig helg hemma med långa promenader med Tellus ❤️ I morgon jobbar jag och resten av veckan är högst oklar. Hur har ni det i kaoset?


  • EverydayLife

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Nämen vilken liten sötnos! Visst är det en tax?😍
nouw.com/byalma
Anna
Anna,
Hej hjärtat
Har du köpt något nytt för onanin som är riktigt bra den senaste tiden? Du redogjorde ju för hur bra en grej var en gång i tiden. Så det vore roligt om du hade något nytt som funkar bra!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229