Instagram @ellen_jellen

Instagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellen

Ellen + rea = sant

EverydayLife, Nytt, INSPO

Alltså ojdå. Jag borde inte ens få ha Nelly.com appen, seriöst, den är inte bra för mig. Jag skulle ”bara” gå in och kika lite, sen så vips har jag hamnat på ”mid season sale”, Ojojoj; där började det bli lite farligt alltså. Tänkte att jag nog skulle ta och avsluta appen fortare än kvickt men min tumme fortsatte att bläddra ner på sidan, mina fingrar gjorde allt jobb och plötligt började jag lägga både det ena och det andra plagget i ”varukorgen” - oops. Resultatet blev följande:
Basic klänning vars färg jag älskar och hoppas att formen kan göra att jag ser sådär ”slank och smal” ut, kan dock bli motsatt resultat men ja - vi får se när den kommer helt enkelt!

Har faktiskt aldrig haft en jumpsuit med långa byxben förut och när jag såg denna blev jag helt kär. Undrar lite när jag ska ha på mig den men äsch, tillfället kommer och annars får jag bara skapa det!

Alltså å, denna klänning i sommar, behöver jag säga mer?!

Alltså hello?! Färgen, formen - ALLT! Går inte att ha bh under heller som ni set; fu*king awesome!

Har länge tänkt att jag ska köpa en kavaj och denna färg tänkte jag skulle kunna vara sjukt snygg till klänningen som jag visade först (bild 1) - tycker inte ni det?!

Denna mascara är G R Y M. Ni ska få se sen säger jag bara, före och efter bild kommer!

Fin modell, fin färg och passar utmärkt till alla olika modeller av svarta byxor som jag lyckats samla på mig 🤷🏼‍♀️


Vill ni se hur kläderna sitter på sen när jag får hem dem? 😍


Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Så bra inlägg och tips❤️
nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229