Instagram @ellen_jellen

Instagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellen

Currumbin wildlife sanctuary

Hej hörni! Här om dagen upplevde jag något MAGISKT. Jag fick nämligen mata OCH klappa livs levande kängurus. Det var helt fantastiskt kan jag säga er. Vilka djur alltså, så himla gulliga, mysiga och snälla. Är helt KÄR i kängurus efter det här.

Vi åkte till ett ställe som heter ”Currumbin Wildlife Sanctuary”. De hade massor av fina djur där, bland annat koalas som de har räddat från de olika skogsbränderna som härjar i landet. Riktigt sömniga varelser det där, sjukt trötta! Tyvärr kom vi bara några timmar innan stängning så vi hann inte riktigt se allt men i alla fall det viktigaste: känguruerna. Att man dessutom fick mata och kela med dom var ett STORT plus i kanten som jag faktiskt inte räknat med alls. En riktigt härlig dag helt enkelt, tror jag sa något som ”det här är den lyckligaste dagen i hela mitt liv” när jag satt där och matade två kängurus samtidigt!!


Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Jag säger bara "njut, njut, njut", den här resan kommer du aldrig att glömma. Ser helt
nouw.com/byalma
ByAlma
ByAlma,
Ser helt magiskt ut❤️*
nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229