Instagram @ellen_jellen

Instagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellen

Catch up

EverydayLife

Amen hallå, godmorgon! Lördag idag och jag skickade in min uppsats igår vilket betyder en pluggfri helg - AMEN! Ska jobba idag mellan 12 och 18 men annars har jag inget speciellt inplanerat, tog en riktigt rejäl sovmorgon så hinner nog inte med så mycket mer nu innan jobbet, hehe.

Var ju ett tag sedan sist så här är vad som har hänt på senaste tiden:
Förra helgen var jag och Jesper i Varberg, vi hyrde världens mysigaste lilla stuga och bara hade det bra. Jesper jobbade lite under helgen och jag chillade mest!

Följde med till massa olika golfklubbar och försökte plugga medan Jesper jobbade men det gick sådär - drack mest kaffe... Började även dricka kaffe med mjölk i pga fick så ont i magen av svart och wow; som en helt ny värld!

Har mediterat typ varenda dag och det känns sååå himla bra verkligen. Har även börjat lyssna på en bok om mindfulness och jag gillar den!

Har äntligen fått andas lite frisk luft igen och i torsdags följde jag med Jossan och fina Isak (på bilden) till stallet 😍  • EverydayLife

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Hoppas du får en bra lördag❤️
nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229