Instagram @ellen_jellen

Instagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellen

Bored in a house- what to do?

EverydayLife, Tips!

Hej hörni! Har ni det tråkigt där hemma? Det har jag i alla fall. Så vad kan man göra nu när man kanske inte får gå till skolan eller jobbet? Jag har listat några tips:

1. RENSA - alltså wow vad mycket skit man kan samla på sig på kort tid. Nu är det kanske dags att passa på att rensa bland kläder, böcker, smink etc. Har det inte kommit till användning den senaste månaden = gör dig av med det!

2. Träna hemma - det finns sååå mycket bra träningsvideor på youtube, ett helt hav. Nu kan du leka din alldeles egna PT och sätta ihop ett proffs-program. Mina favoriter är Pamela Reif och Yoga with Adriene.

3. Läs böcker - eller om du inte gillar att läsa, lyssna på den via exv Storytel, nu har du chansen att sluka böcker och kanske bli riktigt kunnig inom något nytt spännande område?

4. Agera kock - varför inte passa på att skaffa sig riktiga skills på att laga mat? Du kommer antagligen ha nytta av det hela livet och gott är det ju också.

5. Låtsas som att du fortfarande går i skolan/jobbar - med andra ord: håll dig till dina rutiner! Gå upp, klä på dig, plugga, ät lunch, träna etc. Spring inte runt i morgonrocken hela dagen även fast det är frestande...Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så himla bra tips, ska verkligen ta del av dem❤️
nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229