Instagram @ellen_jellen

Instagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellenInstagram ellen_jellen

21 december

EverydayLife


Hello babes! Första dagen i paradiset då, eller ja - heldagen i alla fall! Frukostbuffén var ju fantastisk, såklart. Alltså fanns ALLT. Efter frukosten gick vi ner och gymmade och sen drog vi till stranden. Ikväll blir det lite biljard efter middagen!


När jag solade passade jag på att lyssna på ett avsnitt av framgångspodden när Lars-Erik Uneståhl var gäst; oj vad peppad jag blev! Förstod verkligen vikten av mentalträning och skall börja direkt! För er som inte vet vem Lars-Erik är så har han forskat på ”framgång”. Rekommendera er att lyssna!


Btw, bikinin är från NA-KD

  • EverydayLife

Gillar

Kommentarer

Mental träning, ledarskap
Mental träning, ledarskap,
Unestål är bra men lyssna även på Sveriges i särklass bästa mentala rådgivare Kjell Enhager enhager.com
Han driver även ett företag tillsammans med Magnus Kull coach2coach.se som utbildar ledare och privatpersoner. Han har jobbat med många världsstjärnor inom idrott, stora och små företag både nationellt och internationellt, har även forskat på hjärnan i ämnet m.m.
Han finns även tre gånger på Framgångspodden:s podcast nr. 115, 126 och 175. Han har varit sommarpratare i P1 två gånger och vinterpratare en gång (googla så hittar du dom så du kan lyssna) Se även ett filmat seminarium med Kjell, finns på Youtube https://youtu.be/2jBh0YVFWl8 . Lyssna även på Henrik Persson Ekdahl nr. 150 han är en self made milliardär och entreprenör utav sällan skådat mått. Du hittar även Framgångspodden och kan lyssna på den på Spotify, då kan du starta den och göra annat med t.ex. telefonen samtidigt, podden går i bakgrunden. Mycket nöje going 😉
happyM
happyM,
Åhh vad bra att frukosten var så perfekt!! ❤️
nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229